برای اولین بار در کشور با همت متخصصین داخلی و بومیسازی دانش فنی انجام شد؛
شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی توانست با همّت متخصصان داخلی، پیگیری تاپیکو و حمایتهای شستا، کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف با تولید اسیدسیتریک گرید دارویی و غذایی احیا و دانش فنی آن برای اولینبار در کشور بومی سازد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی، در سالی که توسط مقام معظم رهبری بهعنوان سال “جهش تولید با مشارکت مردم” نام گرفت، PIIC توانست مجتمع تولیدی اسیدسیتریک کرمانشاه را پس از ۱۳ سال توقف احیا و پودر کریستالی اسیدسیتریک با گرید دارویی و غذایی و خلوص بالای 99/5 درصد را بهصورت آزمایشی با ظرفیت اسمی در این مجموعه تولید کند.
مدیر عامل تاپیکو با اشاره به ارزش افزوده بالای این محصول و کاربرد گسترده در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی و صنعتی، اظهار داشت: احیای مجدد این مجموعه علیرغم وجود تحریم و قطع همکاری شرکت سازنده اروپایی و نبود تکنولوژی ساخت در داخل، دستاوردی بسیار بزرگ از حیث امنیت غذایی و دارویی در کشور است که با حمایت های شستا اتفاق افتاد.
بابک افقهی با اعلام اینکه تولید مستمر با ظرفیت سالیانه اسمی ۱۲ هزار تن در این کارخانه در دستور کار است و به زودی عملیاتی می شود، گفت: با استمرار تولید، این مجموعه به یکی از مهمترین شرکتهای صنعتی ایران تبدیل خواهد شد و به چرخه اشتغال منطقه، اقتصاد و ارز آوری کشور کمک خواهد کرد.
همچنین امیرحسین پهلوان سرپرست شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی(PIIC Group) از برنامهریزیهای لازم جهت تولید با تاکید بر سه مزیت کیفیت، سلامت و صرفه اقتصادی خبر داد و گفت: تا پیش از احداث کارخانه اسیدسیتریک در کرمانشاه، تمام نیاز کشور به این محصول پرکاربرد از خارج کشور تامین میشد.
گفتنی است، این کارخانه با سرمایهگذاری حدود ۱۰۰ میلیون یورویی در سال ۸۵ به بهرهبرداری رسید و بهعنوان تنها تولیدکننده اسیدسیتریک در زمان خود میتوانست علاوه بر تأمین نیاز داخل، بُعد صادراتی هم داشته باشد که به دلیل واردات بیرویه کارخانه اسیدسیتریک از سال ۸۹ ورشکست و تعطیل شد.