شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی بهعنوان یک هلدینگ چند رشتهای در سال 1402 توانست با تکیه بر مدیریت راهبردی و تدوین سند استراتژی شاهد تداوم رشد تولید و فروش، حفظ زنجیره ارزش و ثروت آفرینی، ارائه خدمات فنی و مهندسی و افزایش صادرات در این هلدینگ و شرکتهای تابعه خود باشد.
به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی، هلدینگ PIIC در سالی که به نام رشد تولید و مهار تورم از سوی مقام معظم رهبری نامگذاری شده بود، بی توجه به تحریمهای ظالمانه در مسیر افزایش چشگیر تمام شاخصها قدم برداشت.
هلدینگ PIIC در سال 1402 در همایش بنگاههای اقتصادی برتر و بهرهور زیر مجموعه صندوقهای بازنشستگی «صهبا» به عنوان یک شرکت چند رشتهای، موفق به کسب رتبه شرکت برتر و بهرهور و دریافت لوح تقدیر و تندیس زرین صهبا شد.
بر اساس گزارشات عملکردی، شرکت پتروشیمی شیمیبافت بهعنوان دومین تولیده کننده MTBE در ایران و تنها تولیدکننده رافینیت2 و MEK با عملکرد قابل قبول و شایسته در تولید محصولات توانست، رشد چشمگیری را در سال 1402 ثبت کرده و افزایش درآمد عملیاتی، سود عملیاتی و سود خالص قابل ملاحظهای را نسبت به سال 1401داشته باشد. درآمد ارزی این پتروشیمی نسبت به سال 1401 افزایش بسزایی را داشته است. با انجام اقدامات اولیه در سال 1402 پیشبینی میشود شیمیبافت با تکمیل فرایندهای اداری تا پایان نیمه اول سال جاری به بازار فرابورس راه یابد. کسب رتبه ششم شرکتهای برتر و بهرهور توسط پتروشیمی شیمیبافت و دریافت تقدیرنامه سه ستاره تعالی این صنعت بر اساس معیارهای EFQM2020 از دیگر افتخارات این شرکت پتروشیمیایی در سال 1402 بوده است.
شرکت کربن ایران در سال مالی 1402 با رشد 21 درصدی تولید نسبت به سال 1401 و افزایش 16درصدی آن نسبت به ظرفیت عملی و 41 درصدی افزایش تولید نسبت به ظرفیت اسمی را داشته که در همین راستا شاهد رشد درآمد عملیاتی، سود عملیاتی و سود خالص در این شرکت بودهایم. کربن ایران در سال 1402 موفق به کسب لوح تقدیرنامه 3 ستاره جایزه تعالی بر اساس معیارهای EFQM 2020 نیز شد. از دیگر اقدامات این شرکت در سال گذشته میتوان به راهاندازی خط تولید دوده صنعتی پی-تایپ (P-Type)، در راستای بومیسازی صنعت و برآوردن انتظارات تولیدکنندگان ایرانی بدست متخصصان کربن ایران اشاره کرد.
سال 1402 برای شرکت دوده صنعتی پارس سال شکسته شدن رکورد تولید با افزایش 28 درصدی و ثبت رکورد تولید 37000 تن انواع دوده نسبت به ظرفیت اسمی خود در حالی به پایان رسید که درآمد عملیاتی، سود عملیاتی و سود خالص افزایش قابل ملاحظهای در این شرکت داشته است. از مهمترین اقدامات این شرکت خوشنام دودهساز در سال 1402 میتوان به راهاندازی و اتمام پروژه راکتور هارد اشاره کرد. دوده صنعتی پارس در دهمین جشنواره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی موفق به کسب تقدیرنامه سه ستاره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی گردید.
صنایع لاستیکی سهند در سال 1402 نسبت به سال 1401 در حالی با افزایش 14درصدی تولید روبرو شد که این شرکت توانست با افزایش سه برابری دیماند برق مسیر اجرای سایر پروژههای شرکت نظیر بهرهبرداری دستگاه پرس پخت تسمهنقاله استیل کورد را برای نخستین بار در کشور هموار و راهاندازی کند. راهاندازی خط تولید تسمه نقاله سیمی برای اولینبار در میهن عزیزمان ایران نیز از مهمترین اقدامات این شرکت تولیدی در سال 1403 است. دهمین جشنواره جایزه تعالی صنعت پتروشیمی برای سهند نیز با کسب نشان چهار ستاره همراه بود.
در سال 1402 برای شرکتهای گروه لولهساز هلدینگ سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی افزایش تولید را شاهد بودهایم که این تولیدات نیز منجر به افزایش درآمد عملیاتی، سود عملیاتی و سود خالص در آن شرکتها بوده است.
شرکتهای گروه خدمات فنی و مهندسی این هلدینگ اعم از شرکت فنی و مهندسی نگهداشتکاران، بازرسی فنی و کنترلخوردگی تکینکو و شرکت مهندسی و نصب فیرمکو با انعقاد قراردادهای جدید توانستند سال 1402 در مدار رشد و توسعه قرار گیرند.
از دیگر اقدامات مهم شرکت سرمایهگذاری صنایع پتروشیمی در سال 1402 میتوان به راهاندازی مجدد کارخانه اسیدسیتریک کرمانشاه پس از 13سال تعطیلی اشاره کرد که تولید آزمایشی این ماده ارزشمند بهصورت مایع در سال 1402 این نوید را میدهد که با تکمیل خطوط بهرهبرداری و اورهال کامل در سال 1403 تولید بلور اسیدسیتریک در این مجتمع به صورت پایدار انجام شده و نیاز کشور به این ماده اساسی مرتفع و صرفهجوئی ارزی قابل توجهی نیز حاصل شود. بدیهی است باتوجه به عملکرد درخشان و قابل قبول در شرکتهای زیر مجموعه این هلدینگ نام آشنای کشور، نتایج مثبت و ارزندهای را در صورتهای مالی سال 1402 مشاهده خواهیم کرد.
هلدینگ PIIC امیدوار است در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر نامگذاری سال ١۴٠٣ تحت عنوان سال جهش تولید و مشارکت مردمی و با توجه به استراتژیها و سیاستهای ابلاغی از سوی هلدینگ تاپیکو و شستا و با تعریف پروژهای جدید، نوآور و خلاقانه و استفاده از توانمندی شرکتهای دانشبنیان بهویژه مرکز نوآوری رادیناس به سمت سرمایهگذاری، رشد تولید محصولات با کیفیت و جدید، افزایش تولید و صادرات و ارزآوری رفته، تا تعهد خود نسبت به تامین منافع تمامی سهامداران و ذینفعان این منابع، که مردم شریف کشور عزیزمان ایران و بازنشستگان محترم سازمان تامین اجتماعی میباشند را، برآورده نماید.